Badrums​renovering Lomma, Bjärred, Höllviken, Falsterbo, Lund i Skåne

Vi utför badrumsrenovering i Lomma, Höllviken, Falsterbo, Lund och Bjärred​

Är du i behov av en kunnig hantverkare som utför badrumsrenovering i Bjärred, Lomma, Höllviken, Falsterbo eller Lund i Skåne? Då har du hamnat helt rätt hos oss på Klick Kakelmontage i Malmö AB, som utför kvalitetsarbete i tid.

Klick Kakelmontage utför en utmärkt och effektiv badrumsrenovering i Bjärred, Lund, Lomma, Höllviken och Falsterbo

Vad kan Klick Kakelmontage Malmö AB göra för dig?

  • Totalentreprenad och/eller projektledning av din badrumsrenovering i Lomma, Lund, Höllviken, Falsterbo och Bjärred
  • Vi utför en snabb och professionell badrumsrenovering
  • Vi sköter allt hela badrumsrenoveringen, vi leder hela projektet med hantverkarna och säkrar upp så att kvaliteten är av hög klass.
  • Vi erbjuder dig både projektledning men vi kan även hantera hela badrumsrenoveringen som totalentreprenad
  • En utmärkt och kostnadseffektiv badrumsrenovering kräver en professionell koordinering av murare, målare, VVS-installatörer och elektriker. Detta sköter Klick Kakelmontage åt dig.

​Rådgivning hela vägen

Vi guidar och råder dig från dina första idéer till ditt första bad i ditt nya badrum. Vi leder projektet för hela badrumsrenoveringen och de olika hantverkarna så att tidsplaner hålls och att ditt nya badrum blir färdigt i tid.

Från drömbadrum till verklighet med badrumsrenovering i Höllviken, Lund, Lomma, Falsterbo och Bjärred

Idéstadiet är viktig del i badrumsrenoveringen. Gillar du minimalism, den mysiga lantliga stilen eller mycket färg? Oftast finns det mycket inspiration att hitta i böcker, tidningar, hos vänner och familj samt på internet. Klick Kakelmontage i Malmö AB hjälper dig mer än gärna med idéer och råd för din badrumsrenovering i Lund, Lomma, Bjärred, Höllviken eller Falsterbo, samt Skåne. Ta med bilderna på drömbadrummet till vårt första möte så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

Badrumsrenovering som totalentreprenad i Bjärred, Höllviken, Falsterbo eller Lund i Skåne

Under en badrumsrenovering ska många olika hantverkare ha tillgång till ditt badrum. Därför är den största utmaningen att samordna hantverkarna så att de kommer i rätt tid för att deras arbete ska gå så snabbt som möjligt. Vi på Klick Kakelmontage i Malmö AB erbjuder våra tjänster som totalentreprenad av badrumsrenovering, vilket betyder att vi hanterar hela projektet och du slipper huvudbryet av att renovera ett badrum

Kom gärna in till vår butik eller rin​g oss så hjälper vi dig med att finna den bästa lösningen till din badrumsrenovering. Vi utför badrumsrenovering i Lund, Bjärred, Höllviken och Falsterbo, men även i hela Skåne.​​

​Kontakta oss för ett bra erbjudande på badrumsrenovering i Höllviken, Lund, Lomma, Falsterbo och Bjärred

Är du intresserad av en gratis offert på badrumsrenovering i Bjärred, Lund, Höllviken, Falsterbo och Lomma, Skåne? Vi baserar erbjudandet på din ansökan och budget. 

Vilka är vi?

Klick Kakelmontage i Malmö AB

Orgnr.: 556937-2500

Hitta oss

Kronetorpsgatan 96 B

212 27 malmö

Kontakta oss

Tel: 0732013990

E-mail: peternyman2011@hotmail.se