Drömmer du om ett nytt badrum

Klick Kakelmontage i Malmö AB har lång erfarenhet av att renovera och modernisera badrum. Vi ordnar nya badrum i hela Skåne men framförallt i Bjärred, Höllviken, Falsterbo och Lund.

Specialister på nya badrum

Klick Kakelmontage i Malmö AB är specialister på badrum. Om ni drömmer om golvvärme i ditt badrum, nytt kakel, ny dusch, nytt handfat eller ny toalett så hjälper vi dig att få er dröm i uppfyllelse.

​​

Vi erbjuder professionell rådgivning

Vi vill gärna hjälpa er att hitta rätt lösning för ert nya badrum. Innan ni sätter igång renoveringen är det alltid bra att hitta sin riktning när det kommer till stil, funktioner och budget. Vi har lång erfarenhet och kan ge dig kompetenta råd. Vi har nämligen stort fokus på bra kundservice och utmärkt hantverk.

Klick Kakelmontage i Malmö AB har genom åren ordnat många nya badrum och kan hjälpa er med inspiration, goda råd för utformning och materialval i den tidiga fasen av projektet.

Erbjudande på nytt badrum

Är ni redo att renovera eller modernisera ert badrum? Ni har säkert många frågor med valet av produkter, färger och inredning. Vad ska man välja, hur kommer det färdiga resultatet se ut, hur lång tid tar det och vad kommer det kosta? Kontakta oss eller kom in i till oss så hjälper vi er att hitta rätt lösning för er.

Boka råd!

Kontakta oss för ett besök av vår erfarna personal i ert hem. Vi tar ett möte om era idéer och önskemål för ert nya badrum. När ni beställer ett projekt med oss börjar vi alltid med ett möte kring era förväntningar och kommer överens om en konkret tidsplan för ert projekt. Vi är alltid flexibla till förändringar i projektet och lämnar alltid vår arbetsplats i perfekt skick.

Vi utför nya badrum i hela Skåne men framförallt i Bjärred, Falsterbo, Höllviken och Lund.

​Kontakta oss för ett bra erbjudande

Är ni intresserad av en gratis offert på vad ert nya badrum kan kosta ? Vi baserar erbjudandet på er ansökan och budget. 

Vilka är vi?

Klick Kakelmontage i Malmö AB

Orgnr.: 556937-2500

Hitta oss

Kronetorpsgatan 96 B

212 27 malmö

Kontakta oss

Tel: 0732013990

E-mail: peternyman2011@hotmail.se