Nytt badrum Lomma, Bjärred, Höllviken, Lund och Falsterbo, Skåne

Vi är experter på nytt badrum i Falsterbo, Bjärred, Lomma, Lund och Höllviken

Drömmer du om nytt badrum i Höllviken, Lund, Falsterbo, Lomma eller Bjärred? Klick Kakelmontage i Malmö AB har lång erfarenhet av att renovera och modernisera badrum. Vi ordnar nytt badrum i hela Skåne men framförallt i Bjärred, Höllviken, Falsterbo, Lomma och Lund.

Specialister på nytt badrum i Lomma, Lund, Höllviken, Falsterbo och Bjärred

Klick Kakelmontage i Malmö AB är specialister på badrum. Om du drömmer om golvvärme i ditt badrum, nytt kakel, ny dusch, nytt handfat eller ny toalett så hjälper vi dig att få din dröm att gå i uppfyllelse.

​​

Vi erbjuder professionell rådgivning angående nytt badrum i Lomma, Lund, Höllviken, Falsterbo och Bjärred

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt nya badrum. Innan du sätter igång badrumsrenoveringen eller produktionen är det alltid bra att hitta sin riktning när det kommer till stil, funktioner och budget. Vi har lång erfarenhet och kan ge dig kompetenta  samt erfarna råd. Vi har nämligen stor fokus på bra kundservice och utmärkt hantverk samt leverans i tid.

Klick Kakelmontage i Malmö AB har genom åren ordnat nytt badrum till många nöjda kunder och kan hjälpa dig med inspiration, goda råd för utformning och materialval i den tidiga fasen av projektet.​

Erbjudande på nytt badrum i Lund, Lomma, Falsterbo, Bjärred och Höllviken

Är du redo att renovera eller modernisera ett nytt badrum i Bjärred, Falsterbo, Lund, Lomma eller Höllviken? Du har säkert många frågor med valet av produkter, färger och inredning. Vad ska man välja, hur kommer det färdiga resultatet att se ut, hur lång tid tar det och vad kommer det kosta? Kontakta oss eller kom in i till oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning till ditt nya dröm badrum i Bjärred, Höllviken, Falsterbo, Lund och hela Skåne.

Boka råd om nytt badrum i Höllviken, Lund, Lomma, Bjärred och Falsterbo!

Kontakta oss för ett besök av vår erfarna personal i ditt hem. Vi tar ett möte om era idéer och önskemål för ditt nya badrum. När du beställer ett projekt med oss börjar vi alltid med ett möte kring dina förväntningar och kommer överens om en konkret tidsplan för projektet. Vi är alltid flexibla till förändringar i projektet och lämnar alltid vår arbetsplats i perfekt skick.

Vi utför nytt badrum i Bjärred, Falsterbo, Höllviken, Lomma och Lund, men även i stora delar av Skåne. ​

​Kom gärna in till vår butik eller rin​g oss så hjälper vi dig med att finna den bästa lösningen till ett nytt badrum. Vi hjälper dig med nytt badrum i Lund, Bjärred, Höllviken och Falsterbo, men även i hela Skåne.​​

​Kontakta oss för ett bra erbjudande på nytt badrum i Lomma, Lund, Höllviken, Falsterbo och Bjärred

Är du intresserad av en gratis offert på vad ett nytt badrum i Lomma, Lund, Bjärred, Höllviken eller Falsterbo kan kosta ? Vi baserar erbjudandet på er ansökan och budget. 

Vilka är vi?

Klick Kakelmontage i Malmö AB

Orgnr.: 556937-2500

Hitta oss

Kronetorpsgatan 96 B

212 27 malmö

Kontakta oss

Tel: 0732013990

E-mail: peternyman2011@hotmail.se